Praktisch

Werkwijze
We beginnen met een vrijblijvend kosteloos gesprek van een half uur, waarin we kennis maken, kijken naar de reden van je komst en beoordelen of haptotherapie daarvoor de beste hulp biedt. Als dat niet zo is, zoek ik graag met je uit waar je met je vraag terecht kunt. Ook tasten we dan af of het tussen ons klikt en er een basis is om samen verder te gaan met de therapie. Haptotherapie is vaak goed te combineren met andere vormen van hulpverlening. Overleg en afstemming is daarbij noodzakelijk.

Wanneer we besluiten verder te gaan volgt er een intakegesprek waarna we samen een behandelplan en doelen opstellen waar we aan gaan werken. In tussenevaluaties bespreken we de resultaten tot dusver en waar nodig stellen we onze koers bij.

Kosten en vergoedingen
Een sessie duurt gemiddeld een uur en kost €75,= Euro en wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Er is geen verwijzing nodig van een (huis)arts. De kosten tellen niet mee voor het verplichte eigen risico. Informatie over vergoedingen kun je opvragen bij je eigen zorgverzekeraar en ook op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten kunt u informatie vinden zie: www.haptotherapeuten-vvh.nl

Betaling
In de praktijk kun je de sessie uitsluitend met pin betalen.
Afspraken die tenminste 24 uur van tevoren worden afgemeld worden niet in rekening gebracht. Zonder afmelding krijg je een rekening van 37,50 Euro.

Bereikbaarheid
De praktijk is ook goed te bereiken met de bus (halte Leeuwarden Koepelkerk) en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Praktijk gegevens
AGB code praktijk: 90-55131
AGB code zorgverlener: 90-046505
KvK nummer: 55354505
BTW-id NL001392222B50 (btw vrijstelling is van toepassing)

VVH_logo-rgbgzht

Registratienummer VVH 645A

Links naar : Informatiefolders VHH (PDF bestanden)

Haptotherapie VVH

Patientenfolder VVH

Burnout VVH

Videoclip:

Wat is haptonomie
Een animatiefilm in opdracht van Haptotherapie Vught en Huis van Jonathan